Xiaomi Sound Outdoor 30W – crvena zvucnik

Original price was: 99,00 KM.Current price is: 89,00 KM.

Brend:

  • Mi Xiaomi
Category:

Xiaomi Sound Outdoor 30W prijenosni Bluetooth zvučnik kombinuje snažan zvuk, robusnu konstrukciju i modernu povezanost u kompaktnom dizajnu. Savršen za aktivnosti na otvorenom, zabave i piknike, ovaj zvučnik nudi sve što vam je potrebno za neusporedivo iskustvo slušanja.

Zadivljujući zvuk sa moćnom snagom od 30W

Uz impresivnih 30W snage, Xiaomi Sound Outdoor 30W isporučuje neodoljiv zvuk. Ekskluzivni režim pojačanja woofera i precizno podešen kvalitet zvuka osiguravaju da možete uživati ​​u svakoj nijansi svoje muzike.

Pravi bežični stereo zvuk

Povežite dva identična modela zvučnika da biste kreirali inteligentni stereo sistem i uživali u još impresivnijem muzičkom iskustvu.

Povežite do 100 zvučnika

Uz funkciju uparivanja više zvučnika, možete upariti do 100 Xiaomi Sound Outdoor zvučnika istovremeno i stvoriti impresivno zvučno polje. Savršeno za velike događaje i epske zabave.

12 sati trajanja baterije

Uz moćnu bateriju, Sound Outdoor 30W nudi do 12 sati neprekidnog uživanja u muzici. Zahvaljujući podršci za brzo punjenje Type-C od 15 W, možete brzo napuniti zvučnik i uživati ​​u njemu duže.

IP67 zaštita od prašine i vode

Uz IP67 certifikat, zvučnik je otporan na prašinu i vodu, tako da ga možete lako koristiti na otvorenom, čak iu nepovoljnim vremenskim uvjetima. Uživajte u muzici bez prekida, bez obzira gdje se nalazite.

Podržava Bluetooth 5.4

Uživajte u reprodukciji zvuka bez gubitaka uz brzu i stabilnu vezu zahvaljujući Bluetooth 5.4. Doživite još bolji kvalitet zvuka i pouzdanu vezu.

Hands-free funkcija

Sa samo jednim dodirom na dugme, možete odgovarati na pozive i udobno razgovarati bez upotrebe ruku dok uživate u muzici.

Xiaomi Sound Outdoor 30W je idealan zvučnik za svakoga ko ne želi da propusti prvoklasni zvuk dok su u pokretu. Sa svojim impresivnim performansama, dugim trajanjem baterije i robusnom konstrukcijom, ovaj prijenosni zvučnik nudi sve što vam je potrebno za epske zabave i opuštene piknike. Priuštite sebi neuporedivo zvučno iskustvo sa Xiaomi Sound Outdoor 30W i uživajte u svojoj muzici svuda u najboljem kvalitetu.

Dojmovi

Nema utisaka drugih kupaca.

Be the first to review “Xiaomi Sound Outdoor 30W – crvena zvucnik”

Your email address will not be published. Required fields are marked *