Sekira sjekira za cijepanje x 17 FISKARS

Original price was: 99,00 KM.Current price is: 84,90 KM.

Category:

Sjekira za cepanje X 17 – M Fiskars 1015641 122463 je vrhunski alat za cjepanje drva koji nudi efikasnost, udobnost i trajnost. Ova sekira je izrađena od visokokvalitetnog materijala, što joj omogućava izdržljivost i pouzdanost u radu.

Evo nekoliko ključnih karakteristika ove sjekire za cjepanje:

Dizajn za cjepanje drva: Sjekira je posebno dizajnirana za efikasno cepanje drva. Ima optimalno uravnoteženu težinu i oblik glave koji omogućava precizno i lako cepanje.

Visokokvalitetni materijali: Sjekira je izrađena od visokokvalitetnog čelika, što joj pruža izdržljivost i dugotrajnost. Također je obložena posebnim premazom koji smanjuje trenje i olakšava prodiranje u drvo.

Ergonomski dizajn: Ručka sjekire ima ergonomski oblik i napravljena je od izdržljivog materijala koji pruža udoban i čvrst hvat. Ovaj dizajn smanjuje zamor ruku i olakšava upravljanje i kontrolu prilikom cepanja.

Sigurnost: Sjekira je opremljena posebnim sigurnosnim značajkama koje smanjuju rizik od povreda. To uključuje zaštitu za glavu sekire i sigurnosnu bravu koja sprečava slučajno otvaranje ili zatvaranje.

Univerzalna primjena: Ova sjekira je pogodna za cepanje raznih vrsta drva, bilo da se radi o manjim komadima drva za peć ili većim trupcima. Može se koristiti kako za kućnu upotrebu tako i u profesionalnim okruženjima.

Dojmovi

Nema utisaka drugih kupaca.

Be the first to review “Sekira sjekira za cijepanje x 17 FISKARS”

Your email address will not be published. Required fields are marked *